Rock`n`roll!

Spenderade en sjukt kul helg förra veckan!! Sjukt kul!!

I fredags blev det poker med, Mats, mats tjej malin, fux, bulan, thobbe, hansson och hans tjej bea. Det gick sjukt bra för mig till en början och hängde med lång tid. Med tanke på att de jag spelade mot, har spela poker mkt längre än mig. Men jag lever på mitt fruktade pokerface, haha! Kan aldrig hålla mig för skratt! Iaf såå slutade jag fyra..en placering från pengarna, gaaat damit!! Men det som störde mig mest var nog att jag åkte ut på A+K mot en 6+7, går det ? Efter det blev det lite ping pong lir och sedan hemgång. En rolig kväll !!

Lördagen blev en av de bästa på länge, förutom att vi förlorade våran seriematch mot topplaget sirius! Men det satt långt inne, och tycker att vi var värda poängen.. 3-5 slutade matchen. Vi hade 3-4 med 15 sek kvar när de gjorde mål i öppen bur. Tråkigt men är stolt till lagets inasatts där vi visar att vi inte är ett bottenlag! Efter matchen var det bara att skynda sig att byta om för att åka till mats och malin, där vi skulle byta om till fin kostymerna. Sedan tog vi bilen bort till bergsåker trav banan där brudparet hade hyrt resturangen. När vi kom dit fick vi en välkomsdrink och man skulle nu ta sig akt att lära känna alla som var där. Det bjöds på god mat, verkligen supergott! Sedan var det dags för festen. Sundsvalls bästa brölopps DJ var där och bjöd på musik, det blev en grymt bra stämning och han körde massa klassiker. Man stog på dansgolvet hela natten! Hade träningsvärk när man skulle gå hem sedan, så vi fick ta en taxi! Dessutom erbjöd jag mig att cykla ner till Big boy opch köpa hamburgare till hela sällskapet som skulle sova hos mats och malin.

Och cykla var inte det lättaste, Full, orkanväder ute och två stora påsar med dricka och hamburgare. Dessutom mitt under resan ringer tobbe och och frågar hur det går, hahaah jadu sa jag, är på väg ner i diket just  nu men annars går det bra, håller på att blåsa bort annars går det bra, är full men det är inge problem ;) Vi åt och spelade lite fylle pingpong sedan somnade vi alla!  Jag somnade på golvet! haha. Dagens var nog Jonny , han som gifte sig, de höll på med en lek där de skulle se vad brudparet kunde om varandra. Hahaha Jonny jonny,  han svarade fel på sin egen tjejs ögonfärg! Dåligt det där! ;)

Söndagen skulle bli så fruktansvärt kul! Vi gjorde ngt olagligt!! Det ända jag behöver säga! Vill ni veta vad `vi gjorde ?? ;)
Måste också säga att jag gjorde världens kap, köpte en blender (mixer) som var nersatt från 400 till 129 kr. Nu Blire smootie, drinkar och milkshake ;)

                                




Matchdags!

Sitter just nu och dricker en kopp med te och peppar inför matchen mot sirius som startar om ca 3 timmar.  En otroligt svår match mot ett Sirius som är ett topplag i serien och t.o.m kanske seriens bästa lag. Lätt ett lag som slåss om en plats till superligan!  Dem har pressen på sig att ta poäng och det ökar våra chanser att kanske ta den här matchen idag, jag hoppas på det. Hoppas även att våran första lina kan börja producera igen som de gjorde i början på säsongen.

Efter matchen blir det bröloppsfest hos Jonny och Anna som gifte sig för ett tag sedan på Gotland, grattis och all lycka till er i framtiden, ett underbart par!! Mat, fest och umgås..låter som en toppenkväll! Ni som inte vet vem Jonny är så kan jag säga att han min gamla lagkamrat i innebandyn och en grym pappa till kanske världens coolaste SAM! Han är även Djurgåradre och kanske Sveriges dåligaste förlorare ;) En mycket mycket bra vän med!  En mycket rolig kväll kommer det bli, och jag drar på mig kostymen för bröloppsparet!





peace out

Duracellkanin?

Klockan är snart 3? och jag är uppe än? vad gör jag vaken nu? jag behöver väll sömn? behöver man inte det för att klara dagen? hur gör jag så jag kan bli trött på kvällarna? jag går ändå upp rätt tidigt och sliter om dagarna med träningar och shit, ska man inte bli trött då? vad är det för fel? är jag någon typ av duracellkanin som bara går och går och går? Okej jag blir trött ganska ofta men även då somnar jag inte? Det spelar ingen roll om jag går och lägger mig, jag somnar ändå inte, förs om några timmar!  Det är ju galet!

Många frågor, och jag är desperat att finna ett svar!!



Hard work!

Kom nyss hem från träning, galen tid vi har ändå.. kl 21.00 - 22-30, sedan går min buss he kl 23.15, hemma typ vi den här tiden. Men det är smällar jag tar. Ikväll på träningen var vi inte många, hälften borta och det blev ingen superfart direkt, tråkigt!

Idag har det varit en lugn dag, gick upp kl Kvart i tio, fattar ni den grejjen asså? ;) helt sjukt bra av mig! duschade, keka frukost, satte mig vid datorn. chillade, chippsade,  chippade, dippade så där bara. efter det åkte jag med jonte, pelle och patte och lirade billjard, helt okej dag!

tror det blir en liknande dag imorgon :)

Tjaaa igen!

NU är jag tillbaka med bloggskrivandet.

Tog en paus efter den sjukt sega förlusten mot granlo, har nog smält den nu. ;)
Veckan som varit har varit helt okej om man bortser från alla matcher. har kommit igång med min träning igen och det är skönt, några styrkepass i veckan är inte helt fel. Helgen spenderades med vänner, mkt kul. Kul att träffa mathias igen efter alla år i norge ;)
veckans bästa var nog min och pattes grymma seger i bowling vm i birsta :) i en fullsatt lokal med strålkastarna riktade mot oss var det ingen som kunde stoppa oss efter en timmas spel. värt att notera är att vi spelade med vänterhanden halva heltimmen ;)

Denna vecka har börja mindre bra, småkrasslig och ingen innebandyträning i måndags. I stället har man sett djurgården skämma ut sig på råsunda och arsenal utklassa fenerbahce i CL. 


Då var det dags! Derby!

Ikväll smäller det, jag känner mig sjukt taggad!! Sundsvall city vs Granlo bk !
1.500 på läktaren skulle inte vara helt fel. Det ska bli sjukt kul iaf!


BE THERE!



  VS 

De é fest!!

Helgen blev okej, eller fredagen var väll en av de sämre fredagarna på länge. Vi åkte på ännu en förlust mot övik som visserligen var bra men vi borde nog vunne den matchen. Man kan väll säga att vi var väligt oeffektiva. I första perren vann vi skotten med 17-10 men ändå förlorade vi målskyttet med 3-0. Dom hade också en väldigt bra keeper men vi borde gjort fler mål. Kul med match, tråkigt med förlust..nu tar vi Granlo på onsdag ist, ett hett derby som börja kl halv 8 på sporthallen i stan. Be there! Dagens måste bli svensson igen som gjorde ett av det snyggaste målen jag har sett!!

Lördagen blev iaf bättre, eller till en början var den sådär. Fick jobba med laget, och jag åkte på dubbelpasset efter att det hade blive fel i schemat, kul jul! Bank SM i innebandy var det, kul att kolla på, som korpen fast med massa rika bankmännsikor på planen. Såg ut som de ville bevisa vem som hade mest pengar ;)
Sedan blev det feeeeest, förade hemma hos jozke för att sedan dra på krogen! Såg sverige matchen och käkade pizza, drack oss fulla på kortspel och åkte iväg.. kul kväll :) Dagens roligaste var nog en av målvakterna i bank sm, han frågade om man fick använda klubba i målet, haha gick inte att hålla sig för skratt! Sedan frågade han om man fick spela ute om man tog ut målvakten, haha NEJ sa vi och då frågade han om det berodde på hjälmen eller kläderna. haha SÅ kul!

Söndagen blev en bakis dag och kolla på innebandy.. hade en trevlig dag iaf!


               

Matchdags!

tre och en halv timme innan det bär av till övik och spela match. Ställde klockan tidigt imorse för att kunna kliva upp och komma igång som vanligt. Men när klockan ringde halv elva så tänkte jag en halvtimme till. så höll det på ända till klockan tolv när jag klev upp, morgontrött? Njaa kanske ;) Är iaf uppe nu och är sjukt peppad för att spela match!


Shuuuu

Kom nyss hem från träning typ.. den gick fruktansvärt bra faktiskt, förutom att min klubba gick av på mitten. Men skulle få en ny imorgon, nice det! :) Annars har det vare en lugn dag som vanligt. Inte gjort något specielt. Planerade inför helgen då det blir match och sedan kanske fest på lördag, skulle vara sjukt kul faktiskt. Det var ett tag sedan! Kanske känner mig peppad för  helgen! Någon som vet ngt KUL ? ;)

Någon? någon?


Hallo

Tisdag och träningslediga, känns skönt efter träningen igår. Jag tog slut efter en halvtimme, vet inte vad som hände.. det måste vara rundpingisen sen i lördags som satt sig i bena. Sista bytet hängde jag på klubban, mina lagkompisar visade till och med hur jag såg ut på planen, hehe och det var inte så piggt!! Som på (bilden) fast jag lutade mig mot min klubba ;) haha.

Just nu sitter jag hos bulan, var nyss och köpte mig något att äta. Har laddat hem en film som jag vill se men hittar ingen svensk text, jobbbigt! Ikväll blir det att fira jozke som fyller 19, grattis!!



                                             

Helgen!!

Helgen i sin helhet har väll vare både upp och ner. Måste erkänna att det var mest negativt men det fanns en del positivt också.

På fredagkväll blev det som sagt poker. Hade ju tänkt mig att pengarna skulle ligga i min ficka efter kvällens slut men så blev inte fallet. Men hängde med bra länge ändå. Annars en riktigt trevlig kväll! Kvällens bästa var nog att jonny själv på hemmaplan åkte ut först! TVÅ gånger! Efter det blev han inte så glad, tog på sig träningsoverallen och gick ut och sprang.. var borta ett bra tag, ringde frugan hans och bad henne komma och hämta han för att han inte orkade springa längre, sedan blev hon tvungen att köpa mat. på big boy. haha!! Det kallar jag service!

Dagen efter var jag 100% taggad till matchen mot Mora, alla visade sig att vara grymt taggad och jag visste att vi skulle vinna matchen! Men så blev inte fallet för andra gången, förlust trots en grym början och en jämn match. Tungt som fan efter matchen i omklädnigsrummet. Tog ett tag att kyla ner oss.

För att kyla ner mig drog jag och tobbe till mats tjej. Vi hyrde vantage point som jag visserligen har sett men den är så bra så man kan se den 100 gånger till. Efter filmen kom också bulan och vi spelade pingis hela natten tror jag. Rundpingis!! grymt jobbigt!! När klockan var 2 på natten låg alla på soffan, helt slutkörda, antingen med en skada eller med pingisarm. hah ;) Att vi pallade! Efter pingisen avslutades dagen på subway därman tog en macka.  Dagens bästa är lätt Patrik svennsson som verkligen ÖSER in poäng, 5 till idag och 15 poäng på tre matcher bästa i Div 1, nytt rekord kanske! Dagens tabbe står nog bulan för som "inte" såg stolen bervid pingisbordet och sprang rakt in i den och bröt av nageln ;)

På söndag vaknade jag med tränigsverk i långfingret efter pingisen, dessutom höll jag på att frysa ihjäl pga att jag är klantig och somnar med fönstret öppet, Hejja mig! ;) upp och åt frukost sedan bar det av till farfar som fyllde år. Grattis bästaste farfar! Tårta och allt kunde ju inte blive ett bättre mellanmål! Resten av dagen spendera jag att kolla på innebandy med mats, malin och tobbe. Under den sissta matchen var jag en millimeter från att somna!! ;) Men ändå en trevlig dag. Dagens tabbe måste jag nog stå för. Vi hade köpt mat på sibylla och skulle sätta oss och äta på sporthallen. Jag som är trött som fan, tar upp strippsen och börjar fibbla med dom.. det slutar med att jag tappar alla på golvet, hejja mig!! sjukt klantig dag! Ajja men helgen som helhet var som sagt både positivt och negativt!

                   


Fredag!! Helg!!

Man tar dagarna som de kommer, nu när man inte har någon skola längre eller när man inte jobbar något så kan man inte lägga upp dagarna som man gjorde förut. Man tar som sagt dagen som den kommer. Idag regnar det och då är det alltid skönt med lite film och ta det lugnt. Annat hade det vare om det var fint ute, då vill man ju alltid hitta på ngt roligt. Men vem har sagt att regniga ska behöva vara tråkiga dagar. 

 Det känns fortfarande i kroppen när det är fredag och det ska bli helg,  även fast man inte går i skolan längre. Man är ju ledig varje dag nu för tiden men det är något speciellt med fredagar, alltid lika skön känsla. Man vet att på helgerna händer alltid något roligt.

Så, ikväll blire det nog poker hemma hos Jonny "ribba in" Runa, hoppas det blir mkt trevligt folk och att cashen trillar in i mina fickor ;)  wey!  Sedan blir det "Tagga som fan" tills imrogon när vi ska ta oss an Mora hemma i sporthallen! Peppa SEBBE! Hoppas på en skön vinst även om Mora är ett bra lag!  Nu e det till att sheeeeka, eller hur mats? ;) Lassagne blir det iaf, hur gott är inte det? hehe .. Ciao!

Hey

Tänkte börja om med mitt bloggskrivade igen. Förre gången jag skrev blogg blev ju inte så lyckat, men känner att det ska gå bättre denna gång :)


RSS 2.0