De é fest!!

Helgen blev okej, eller fredagen var väll en av de sämre fredagarna på länge. Vi åkte på ännu en förlust mot övik som visserligen var bra men vi borde nog vunne den matchen. Man kan väll säga att vi var väligt oeffektiva. I första perren vann vi skotten med 17-10 men ändå förlorade vi målskyttet med 3-0. Dom hade också en väldigt bra keeper men vi borde gjort fler mål. Kul med match, tråkigt med förlust..nu tar vi Granlo på onsdag ist, ett hett derby som börja kl halv 8 på sporthallen i stan. Be there! Dagens måste bli svensson igen som gjorde ett av det snyggaste målen jag har sett!!

Lördagen blev iaf bättre, eller till en början var den sådär. Fick jobba med laget, och jag åkte på dubbelpasset efter att det hade blive fel i schemat, kul jul! Bank SM i innebandy var det, kul att kolla på, som korpen fast med massa rika bankmännsikor på planen. Såg ut som de ville bevisa vem som hade mest pengar ;)
Sedan blev det feeeeest, förade hemma hos jozke för att sedan dra på krogen! Såg sverige matchen och käkade pizza, drack oss fulla på kortspel och åkte iväg.. kul kväll :) Dagens roligaste var nog en av målvakterna i bank sm, han frågade om man fick använda klubba i målet, haha gick inte att hålla sig för skratt! Sedan frågade han om man fick spela ute om man tog ut målvakten, haha NEJ sa vi och då frågade han om det berodde på hjälmen eller kläderna. haha SÅ kul!

Söndagen blev en bakis dag och kolla på innebandy.. hade en trevlig dag iaf!


               

Kommentarer
Postat av: amanda

hård lördag hörrru! Ska du med och fira jerra till helgen då gubben?:D

2008-10-13 @ 15:19:04
URL: http://amly.blogg.se/
Postat av: amanda

va härligt :D ja, antingen fredag eller lördag. Det är inte riktigt bestämt än! Men vi får planera :D

2008-10-13 @ 16:18:48
URL: http://amly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0