ONT

Gaaaaaaah, ONT!! skjut mig!!

Långfredag redan?

Sitter nu här och sumerar min otroliga vecka.. idag är det fredag och förmodligen min längsta fredag på länge!!
Har haft nå otrolig värk idag, och plåga mig med det..fick tyvärr åka in till sjukhuset, men det tog tid att komma dit.. fick tid klockan 18, och innan det satt jag och räknade varje sekund från klockan åtta imorse.. knarka ipren på löpande band, galet kul hade jag, eller!! Men till slut kom jag iväg. Då visade det sig att man inte kunde göra ngt åt det utan att det skulle läka av sig själv.

Så nu sitter jag och har fortfarande ont och knarkar ipren och dricker te! Jag får hoppas att det är bättre imorgon, för då bär det av till Sandviken för att spela match! NU blir det vinst!!

Efter det blir det förhoppningsvis utgång om jag inte mår allt för dåligt!! Ses inne i krogvärmen ;)

Veckan i helhet!

Veckan i sin helhet har bestått av en hel del träning, som vanligt då.. men jag kan inte rå för att det är så mkt träningar i veckan. Det har väll gått helt okej på träningarna trots att jag har världens sämsta kondis just nu.. kanske dags att gå ut och springa lite sebbe ? Jaa bra idé! =D

Annars har jag bara slappat denna vecka.. måste ha varit den snabbaste långsamaste veckan på länge.. har ingen aning om den har gått snabbt eller långsamt :S  Jag har nog inte tänkt mycket denna vecka. Världens slappaste vecka har det varit iaf! Men det finns ljusglimtar här och där.. när man tar tag i sig själv och hittar på saker.. tror det har räddat mig denna vecka från att hamna på psyket eller ngt ;) haha nejdå, MEN JAG MÅSTE HA ETT JOBB, någon som har lust att ge mig ngt ? vad som helst!! I do anything for money ;)  haha


long long way home!

Nu sitter jag på bussen och är på väg hem från stockholm, nyss äte på donken..sjukt gott när man är hungrig. Matchen förlorade vi tyvärr mot älvsjö trots våran bästa match för säsongen. Fick äran att spela med svensson och lundberg, det gick riktigt bra..första målet för året kom! Efter det kändes det som att de släppte och jag tyckte själv jag spelade bra. Känns just nu att min dåliga start på säsongen kan vända och bli ngt bra.

Annars har helgen varit riktigt lyckat.. har spendera den med vänner. Strosat runt på staden eller bara tatt det lugnt :)
Igår var vi ett jävla gäng som gick ut på resturang och åt, riktigt kul.

Till veckan som kommer blir det träningar och förhoppningsvist ngt kul, men först och främst ska jag ta en RIKTIG lång sovmorgon imorgon :)

Nu fortsätter bussresan med film och sova, hörs!

Bye bye

the boots are made for walking

Behöver ett par nya skor också!

Vad tycker ni?



1

2

3

4




Sugen!

Är så sjukt sugen att köpa kläder just nu.. Men vet inte vad jag vill ha??


Vad tycker NI ?


T-SHIRTS

               

                                  1                                                                           2

  
                          
                                     3                                                                 4

        

                                      5                                                                        6



                                   7                                                                          8

Utkast: Jeans  1 ...

JEANS



 1


   2

   3

Utkast: JACKA 1  ...

JACKA

2


 
                                         3                                                                                 4


                                             5                                                                           6

Dagen efter!

I går hade jag en väldig trevlig kväll! Det började med väldigt go mat på indisk resturang, efter det blev det basta, så otoligt skönt, eftersom det var kallt som fasen ute. Vi var på universitetet och basta, mitt bland alla datorer och bord hade man tryckt in två stycken bastusar, dusch m.m. Helt okej! Efter att alla hade drucke tillräckligt så var det dags för utgång. Vi gick in på O´learys. Jag lyckades spela hem pengar på blackjack, som jag senare använde till att äta. Vi dansade och hade kul.
EN helkväll!

Just nu sitter jag hos bulan i hans nya lägenhet och ska strax åka hem. Haft en sjuk huvudvärk idag och har mest bara lega och sett på tv.  Ska hämta mamma min i stan också, sedan ikväll!

Parteeeeeey tonight!

Ikväll blir det festa! Först blir det resturang, vet inte om det blev spansk eller om det blev indisk men i vilket fall lär det smaka mumma! Ska äta med öhrling och hans tjej och hennes kompis.. lär bli en bra start på kvällen. Sedan blir det bastu och dricka på mittuniversitetet där stoffe har hyrt någon lokal, soft soft soft soft... chillit ;)  Sedan kommer jutman och jocke också.. för att senare följa med ut på krogrundan!  EN riktigt helkväll!


Hörs! hoppas alla får en kanonkväll!



RSS 2.0