4 december

KÖRKORT




Kanske en av det bästa dagar i mitt liv, kanske kanske.. förstår det nog inte riktigt än. Men idag är den dagen Sebben tog körkort :):):)


3 December

Den här dagen blev inte som jag tänkt mig.. Jag och Matt skulle kliva upp och springa på morgonen men det pallade vi ju inte, var hur trött som helst imorse. Så vi gick upp och åt lunch ist vid 1 tiden. Efter att Matt hade åkt hem slappade jag bara och pluggade vilt hela dagen.

Notera att det snöade hela dagen, och det är lika med skotta snö och det är lika med muskler.. muskler, det som jag behöver, kanon va ? =D Så jag gick ut och skottade bort all blötsnö på uppfarten som vägde bly, lite träning idag iaf..Men iofs hade jag ju träning med innebandyn på kvällen då.

Väl på träningen upptäcker jag att det fattas hur många som helst, som i måndags, så PISSDÅLIGT! Åker man åter igen flera mil sedan är det inga på träningen typ. Början av träningen var bedrövlig, sedan blev det match och lite förbättring.
Tyckte jag tog för mig ganska bra ändå.. synd att inte first coach var där och kollade.

First coach har nog mkt att göra nu, han kom nyss ut med en bok som handlar i stort sätt om hela hans liv och hans kamp mot spelberoendet. Boken finns att köpa. Författaren Jonas Pettersson (coach)
Jag ska köpa den!

#88



2 December

Vaknade åter igen klockan 10 imorse, stort av mig!! Gick ut och sprang som jag sa..det blev ungefär 5-6 km, en bra start eftersom det var år sedan jag sprang sist (a) kändes det som iaf (a) Sedan körde jag lite ben och duschade :)

Sedan ringde jag Matt Jeyson (jutman) och vi bestämde att vi skulle besöka birsta. "Matt" kom en timme senare hämtade upp mig, därefter åkte vi och hämtade patte och drog till Birsta. Matt var helt galet köpglad idag, helt oväntat! Han fyllde påse efter påse! Han måste få ångest! Stackarn! Efter ett besök i varje affär gick vi och åt på Ikea.. Jag köpte en köttbulletallrik, 16 kr, ba sådär! hur mkt kostade dina bullar då Mattt??? ;);)

Kvällen har man spenderat framför tvn och sedan blev det styrke överkropp!! Helt okej dag tycker jag, sjukt nöjd!
Nu blire sängen, längtar redan till morgondagens löpning. KL 10.00 ;)

Peace out !!

Måndag 1 december!

Nu är december igen, tycker det går så vansinigt snabbt.. känns som det var julafton igår. Om precis 24 dagar är det julafton och ännu ett år med julbord och festligheter har ägt rum. Galet!

Idag vaknade jag klockan 10, låg kvar i sängen ett tag och tänkte igenom min dag. Ville ut och springa men kände att jag pallade inte det eftersom jag har träning på kvällen. Så springningen kör vi imorgon. Gick upp och satte mig vid datorn iaf och plugga lite smått, det gick bra. Åt frukost och satte mig vid tvn en stund, skönt som bara den. 

Under dagens gång gjorde jag inte så mkt, väntade på att Jutman skulle komma så vi kunde planera lite, och till slut dök han upp från ingenstans.. vi snackade lite, sedan var han tvungen att åka hemöver. 

Jag kollade även på innebandy ikväll, Täby-AIK.. säger bara Rasmus Sundstedt, kille har ju ett skott som många andra inte har. Även 89 och medtagen till landslaget.. tråkigt, NJA! Hoppas att jag kan ta mig till den nivån någon gång i livet.. men det lär ju aldrig hända.

Träning blev det iaf, men blev sjukt besviken när jag kom till träningen och det bara var 10 spelare där var av tre målvakter.. sitter man och åker flera mil och sedan är det så dålig anslutning på träningen. tråkigt.. less less less.. men det är bara ta nya tag på onsdag när det gäller innebandyn. NU längtar jag till imorgon och löpandet! Heja mig!

Bye #88
 

Tillbaka till bloggandet!

Har inte skrive på bloggen på länge nu, beklagar det.. men har varit sjuk en längre tid och inte pallat att blogga. Dessutom har jag inte haft lusten att blogga.. tappat glöden!

Men nu är jag tillbaka..och tänkte uppdatera den så mkt som möjligt :)
Men jag måste byta design, någon som har lust att fixa den ??

Måste bara tillägga att söndagen idag/igår var grym med både seger i serien borta mot runnsten och en grym arsenal seger mot chelsea, underbart!!

Nu blire sängen, upp tidigt imorgon.. för imorgon är det inte vilken dag som helst ;)

Bye #88


RSS 2.0