Fredag!! Helg!!

Man tar dagarna som de kommer, nu när man inte har någon skola längre eller när man inte jobbar något så kan man inte lägga upp dagarna som man gjorde förut. Man tar som sagt dagen som den kommer. Idag regnar det och då är det alltid skönt med lite film och ta det lugnt. Annat hade det vare om det var fint ute, då vill man ju alltid hitta på ngt roligt. Men vem har sagt att regniga ska behöva vara tråkiga dagar. 

 Det känns fortfarande i kroppen när det är fredag och det ska bli helg,  även fast man inte går i skolan längre. Man är ju ledig varje dag nu för tiden men det är något speciellt med fredagar, alltid lika skön känsla. Man vet att på helgerna händer alltid något roligt.

Så, ikväll blire det nog poker hemma hos Jonny "ribba in" Runa, hoppas det blir mkt trevligt folk och att cashen trillar in i mina fickor ;)  wey!  Sedan blir det "Tagga som fan" tills imrogon när vi ska ta oss an Mora hemma i sporthallen! Peppa SEBBE! Hoppas på en skön vinst även om Mora är ett bra lag!  Nu e det till att sheeeeka, eller hur mats? ;) Lassagne blir det iaf, hur gott är inte det? hehe .. Ciao!

Kommentarer
Postat av: Sötjävel!

hoppas du vann lite klirr på pokern ;) och dessutom är lasagne jätteäckligt!

2008-10-04 @ 00:44:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0